Έκκληση Ουκρανών πεζοναυτών από το Azovstal: Πάνω από 600 τραυματίες στα τούνελ – Χρειαζόμαστε εκκένωση όπως στην Δουνκέρκη

Έκκληση Ουκρανών πεζοναυτών από το Azovstal: Πάνω από 600 τραυματίες στα τούνελ – Χρειαζόμαστε εκκένωση όπως στην Δουνκέρκη

Ένας Ουκρανός διοικητής στην πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης έκανε μια επείγουσα έκκληση ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, λέγοντας ότι υπάρχουν πάνω από 600 τραυματίες πολίτες και μαχητές στη χαλυβουργεία Azovstal.

Ο Serhiy Volyna, εν ενεργεία διοικητής της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών, είπε ότι δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για θεραπεία για τους τραυματίες, προσθέτοντας ότι εκατοντάδες άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, ζουν σε ανθυγιεινές συνθήκες και στερούνται τροφής και νερού.

Έκανε μια επείγουσα έκκληση για εκκένωση στρατευμάτων και αμάχων από τη Μαριούπολη όπως έγινε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Δουνκέρκη.

Την ανάρτηση για τον εγκλωβισμένο στο Azovstal διοικητή της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών έκανε ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ του Politico:

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE