ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε διόροφη οικοδομή στη Λευκωσία - Εκκενώθηκε το κτίριο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε διόροφη οικοδομή στη Λευκωσία - Εκκενώθηκε το κτίριο

Αμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε διόροφη οικοδομή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 20.08 με τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε διόροφη οικοδομή αποτελούμενη από διαμερίσματα στη Λευκωσία.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο χώρο της οικοδομής.

Αμεσως πραγματοποιήθηκε το σχέδιο εκκένωσης  και καταμέτρησης των ενοίκων σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει με ομάδες έρευνας και χρήση Αναπνευστικών Συσκευών για τυχόν παγιδευμένους λόγω των πυκνών καπνών που αναπτύχθηκαν σε όλο το συγκρότημα διαμερισμάτων. 

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE