Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Τρία δάκτυλα του 11χρονου στην Πάφο υπέστησαν ακρωτηριασμό μετά την έκρηξη κροτίδας. 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, μετά από έκρηξη κροτίδας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, χθες το απόγευμα, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ο 11χρονος φέρεται να άναψε με αναπτήρα, μία κροτίδα που κρατούσε, ωστόσο πριν προλάβει να τη ρίξει στο έδαφος, η κροτίδα εξερράγηκε. Από την έκρηξη ο ανήλικος υπέστη ακρωτηριασμό των τριών μεσαίων δακτύλων του αριστερού του χεριού, καθώς και τραυματισμό στις παλάμες των χεριών του.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική, για νοσηλεία.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς να συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE