Ξεκινά η συζήτηση για το πρόγραμμα της νέας «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Ξεκινά η συζήτηση για το πρόγραμμα της νέας «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Την Πέμπτη ξεκινά στη «βουλή» η συζήτηση για το πρόγραμμα της νέας τρικομματικής «κυβέρνησης», Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) – Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΚ) – Κόμματος Αναγέννησης (ΚΑ).κατ

Σε περίπτωση που η συζήτηση ολοκληρωθεί μέχρι τη νύχτα της Πέμπτης, το Σάββατο θα ακολουθήσει διαδικασία για "ψήφο εμπιστοσύνης" στη νέα «κυβέρνηση» του Φαίζ Σουτζούογλου. Διαφορετικά, σε περίπτωση που η συζήτηση πάρει παράταση, η διαδικασία της «ψήφου εμπιστοσύνης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Η νέα «κυβέρνηση» σχηματίστηκε στις αρχές της εβδομάδας, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης» Σουτζούογλου. Το νέο «κυβερνητικό» σχήμα είναι ίδιο με το προηγούμενο, με μοναδική διαφορά την αντικατάσταση του «υπουργού οικονομικών».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE