The Masked Singer: Το πρόσωπο πίσω από τον «Αχινό» - Το είπε ο Νίκος Μουτσινάς - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Το πρόσωπο πίσω από τον «Αχινό» - Το είπε ο Νίκος Μουτσινάς - Δείτε βίντεο

Επέστρεψε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ το The Masked Singer, έπειτα από τη μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα.

Οι τέσσερις detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν ξανά στις θέσεις του για να επιτελέσουν το έργο τους.

Στόχος τους είναι να εντοπίσουν τους καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από τις ευφάνταστες μάσκες από τα καινούρια στοιχεία που γίνονται σε κάθε επεισόδιο διαθέσιμα. Η αποστολή τους δεν είναι εύκολη καθώς οι μάσκες δύσκολα θα «προδώσουν» κάποιο σημαντικό στοιχείο που θα αποκαλύψει την «ταυτότητά» τους.

Απόψε δυναμική είσοδο έκανε η Μαργαρίτα, η οποία έφερε ανοιξιάτικη διάθεση στο πλατό. Στο τέλος το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο κι οι τέσσερις detectives ψήφισαν μέσω μιας ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους αποψινή συμμετοχή.

Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Αχινός που έπρεπε να αποκαλυφθεί. Τελικά ο Αχινός ήταν η Γωγώ Τσαμπά, την οποία ο Νίκος Μουτσινάς είχε προβλέψει νωρίτερα.

Δείτε την αποκάλυψη εδώ.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE