Μπήκαν παράνομα στο γήπεδο και έκαναν ζημιές - Χειροπέδες σε 23χρονο από τη Λευκωσία

Μπήκαν παράνομα στο γήπεδο και έκαναν ζημιές - Χειροπέδες σε 23χρονο από τη Λευκωσία

Συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδος σε αθλητικό χώρο, παράνομη συνάθροιση εντός εγκαταστάσεων αθλητικού χώρου και πρόκληση ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου και άλλα αδικήματα εξετάζει η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, που διαπράχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρη – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 17/4/2022, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE