ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού στον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού στον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την περίοδο 2/5/2022 – 3/6/2022, καθημερινά εκτός Κυριακών και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του Παλαιού Δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, εντός της Περιοχής Σκαρίνου, μήκους 400μ.περίπου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανατροπή στα Κατεχόμενα - Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Ανατροπή στα Κατεχόμενα - Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Σαρωτική νίκη του Τουφάν Ερχιουρμάν στις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE