Μια εβδομάδα στο κελί για δύο πρόσωπα για παράνομη είσοδο στη Κύπρο

Μια εβδομάδα στο κελί για δύο πρόσωπα για παράνομη είσοδο στη Κύπρο

Διάταγμα εφταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας χωρίς άδεια, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πρόκειται για δύο γυναίκες, οι οποίες εντοπίστηκαν χθες βράδυ στη Λάρνακα, να συνοδεύουν άλλη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Όπως διαπιστώθηκε η 40χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά της, δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ φαίνεται να πέτυχαν την είσοδό τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, από σημείο εισόδου που δεν ελέγχεται από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, δύο άλλα ανήλικα πρόσωπα, μετέβησαν στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε επίσης, ότι είναι παιδιά της 40χρονης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE