ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας Χρίστου: Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την αντιπροεδρία της ΕΔΕΚ

Νικόλας Χρίστου: Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την αντιπροεδρία της ΕΔΕΚ

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την αντιπροεδρία της ΕΔΕΚ, ο Νικόλας Χρίστου, που σε γραπτή δήλωση του, στην οποία κάνει λόγο για «τραγικούς χειρισμούς», από την ηγεσία του κόμματος. 

Αυτούσια η επιστολή του:

Δεν προσυπογράφω, πρόδηλα, κίβδηλες διαδικασίες που αποτελούν ύβρι για τα δημοκρατικά θέσμια και συγκρούονται, μετωπικά, με όσα τα ιδεώδη του σοσιαλισμού και η ιστορία της ΕΔΕΚ υπαγορεύουν.

Οι τραγικοί χειρισμοί των τελευταίων ημερών που αφορούν στην ολοκλήρωση του Παγκυπρίου Συνεδρίου, όπως και η λήψη ανεκδιήγητων αποφάσεων, προσβάλλουν, για ακόμα μια φορά, το σύνολο των Εδεκιτών και όχι μόνο. Ως εκ τούτου, έχω αποσύρει -υπό διαμαρτυρία- την υποψηφιότητα μου για την Αντιπροεδρία του Κινήματος.

Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις και πρακτικές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ -και δη του Προέδρου της- δεν πρόκειται να εκτονώσουν την ήδη τεταμένη κατάσταση και σίγουρα δε θα επιλύσουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως, θα οδηγήσουν, δυστυχώς, με μαθηματική ακρίβεια, το Κίνημα, σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια, θα εντείνουν την αντιπαλότητα και πιθανόν να πυροδοτήσουν περαιτέρω νομικές περιπέτειες, με ό,τι και όσα αυτά συνεπάγονται.

Υ.Γ. "Μπορεί να μην ήμουν πολύ σίγουρος για το τι πραγματικά με ενδιέφερε, αλλά ήμουν απολύτως σίγουρος για το τι δεν με ενδιέφερε."...Και ποτέ δεν με ενδιέφερε να συγκαλύπτω κατά συρροή ανομήματα, πολιτικούς αυτόχειρες και πολιτικούς δολοφόνους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top