Κατέρρευσε εξαώροφη πολυκατοικία στην Κίνα - Αναφορές για δεκάδες εγκλωβισμένους

Κατέρρευσε εξαώροφη πολυκατοικία στην Κίνα - Αναφορές για δεκάδες εγκλωβισμένους

Δεκάδες άνθρωποι έχουν παγιδευτεί ή αγνοούνται μετά από την κατάρρευση μιας εξαώροφης πολυκατοικίας στην κεντρική Κίνα, μετέδωσε σήμερα η κινεζική κρατική τηλεόραση, κατά τη δεύτερη ημέρα των επιχειρήσεων διάσωσης.

Το εξαώροφο κτίριο κατέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη Τσανγκσά, με 23 ανθρώπους να εγκλωβίζονται, ενώ οι δυνάμεις διάσωσης δεν μπορούν να προσεγγίσουν 39 ακόμη ανθρώπους κάτω από τα ερείπια, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άτομα έχουν διασωθεί, ενώ έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.

kina_1
kina_2

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.