Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, άκατος της Αστυνομίας, προσέγγισε ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 29 πρόσωπα, 20 άνδρες, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά.

Το εν λόγω σκάφος συνοδεύτηκε με ασφάλεια από αστυνομικές ακάτους, μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο στο Παραλίμνι, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα.

Στη συνέχεια, όλοι οι μετανάστες μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 44 ετών, για τον οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι είναι ο διακινητής, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE