Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, άκατος της Αστυνομίας, προσέγγισε ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 29 πρόσωπα, 20 άνδρες, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά.

Το εν λόγω σκάφος συνοδεύτηκε με ασφάλεια από αστυνομικές ακάτους, μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο στο Παραλίμνι, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα.

Στη συνέχεια, όλοι οι μετανάστες μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 44 ετών, για τον οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι είναι ο διακινητής, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE