Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, άκατος της Αστυνομίας, προσέγγισε ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 29 πρόσωπα, 20 άνδρες, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά.

Το εν λόγω σκάφος συνοδεύτηκε με ασφάλεια από αστυνομικές ακάτους, μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο στο Παραλίμνι, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα.

Στη συνέχεια, όλοι οι μετανάστες μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 44 ετών, για τον οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι είναι ο διακινητής, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με τις υποψηφιότητες για νέο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE