Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, άκατος της Αστυνομίας, προσέγγισε ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 29 πρόσωπα, 20 άνδρες, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά.

Το εν λόγω σκάφος συνοδεύτηκε με ασφάλεια από αστυνομικές ακάτους, μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο στο Παραλίμνι, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα.

Στη συνέχεια, όλοι οι μετανάστες μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 44 ετών, για τον οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι είναι ο διακινητής, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE