Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνελήφθη 44χρονος φερόμενος διακινητής των μεταναστών που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, άκατος της Αστυνομίας, προσέγγισε ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 29 πρόσωπα, 20 άνδρες, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά.

Το εν λόγω σκάφος συνοδεύτηκε με ασφάλεια από αστυνομικές ακάτους, μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο στο Παραλίμνι, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα.

Στη συνέχεια, όλοι οι μετανάστες μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 44 ετών, για τον οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι είναι ο διακινητής, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE