Ακόμα 75 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα

Ακόμα 75 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε 75 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες, μετά τη διενέργεια 6.744 τεστ.

Τα 54 από αυτά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 8 στην Κερύνεια, 11 στην Αμμόχωστο και 2 στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται στα 93.626, με 235 θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE