Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Δεν συμμετείχε στα επεισόδια ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την «City of Larnaca» ο άτυχος 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια του αγώνα Ανόρθωσης - Απόλλωνα χθες, δεν ήταν οπαδός κάποιας από τις 2 ομάδες. Ο νεαρός περνούσε τυχαία από το σημείο καθώς το σπίτι του γειτνιάζει του σταδίου και για να πάρει βόλτα το σκύλο του. Στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ξέσπασε σε χωράφι στην περιοχή, δέχθηκε επίθεση με μολότοφ από διερχόμενους οπαδούς.

Η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE