Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε ο 27χρονος στην Ακρόπολη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε ο 27χρονος στην Ακρόπολη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ένας 27χρονος είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε τραυματισμένος σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Ακρόπολης γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία, θέτοντας για δεύτερη φορά την Αστυνομία σε συναγερμό, μέσα στην ίδια μέρα.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από την Ιορδανία, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο, που πιθανόν να πρόκειται για μαχαίρι.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.