Τουρκικό ΥΠΑΜ: «Προστατεύουμε τα συμφέροντά μας σε Γαλάζια Πατρίδα συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου»

Τουρκικό ΥΠΑΜ: «Προστατεύουμε τα συμφέροντά μας σε Γαλάζια Πατρίδα συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου»

«Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στη ‘γαλάζια πατρίδα μας’ και στους ουρανούς μας συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου", αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, στο μήνυμά του  με αφορμή το μπαϊράμι των μουσουλμάνων.

Προσθέτει ακόμη ότι «με την επιτυχημένη άσκηση ‘Γαλάζια Πατρίδα-2022’, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και το δίκαιό μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.