Survivor: Μακελειό χωρίς προηγούμενο – «Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε»

Survivor: Μακελειό χωρίς προηγούμενο – «Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε»

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, για τη νέα εβδομάδα, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Κόκκινοι τους Μπλε το βράδυ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι δεύτεροι όμως έμοιαζαν «διαλυμένοι» καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελούσε για τους περισσότερους κόκκινο πανί στην ίδια τους την ομάδα.

Κάτι, βέβαια, που και ο ίδιος ο μισθοφόρος φρόντιζε να υπενθυμίζει με την έντονη προσωπικότητα του. Έτσι, αμέσως μετά την προσπάθεια της Σοφιάνας Αβραμάκη, ο Τάκης Καραγκούνιας δε δίστασε να την κατηγορήσει για τα «ψυχολογικά της». Αυτό εξόργισε την όμορφη παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor που επιτέθηκε με… νερό στον συμπαίκτη του εμφανώς ενοχλημένη!

«Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» τόνισε αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια. «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας για να υποστηρίξει την συμπαίκτρια του στην ψυχολογική επίθεση που δέχθηκε.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα του Survivor να τον κατηγορεί πως κάνει ριάλιτι.

«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα. «Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE