Διέρρηξαν γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου - Έκλεψαν ακόμα και το αυτοκίνητο

Διέρρηξαν γραφεία  Κοινοτικού Συμβουλίου - Έκλεψαν ακόμα και το αυτοκίνητο

Διάρρηξη στα γραφεία του του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοίλης, στην επαρχία της Πάφου, στην Επαρχία Πάφου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κοινοτάρχης Κοίλης κ. Μιχάλης Ευθυμίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκλεψαν το όχημα του συμβουλίου.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε, οι δράστες παραβίασαν και τις δυο πόρτες για να εισέλθουν στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου οι ζημιές από τα κλοπιμαία ανέρχονται στα 8000 ευρώ περίπου.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή και ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις από το πρώτο φως της ημέρας.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE