Οι ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ και το ΣΚΗΝΙΚΟ με Κβιλιτάια ενόψει του ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ με Απόλλωνα...

Οι ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ και το ΣΚΗΝΙΚΟ με Κβιλιτάια ενόψει του ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ με Απόλλωνα...

Ρεπό σήμερα Δευτέρα για ΑΠΟΕΛ, όπου ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, θα περιμένει αύριο (Τρίτη) τους παίκτες του για να μπουον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα για την 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας για τον Α΄ όμιλο.

Μετά το χθεσινό «Χ» με την ΑΕΚ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον ΑΠΟΕΛ, από το να περάσει νικηφόρα την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο για να πατήσει κορυφή και να... χαϊδέψει τον τίτλο, μιας και θα απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του μαραθωνίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE