Ντροπή σας Σλοβάκοι – Διέλυσαν το δωμάτιο του ξενοδοχείο τους στη Πάφο

Ντροπή σας Σλοβάκοι – Διέλυσαν το δωμάτιο του ξενοδοχείο τους στη Πάφο

«Δεν έχουν το Θεό τους», τουρίστες που ήρθαν στην Κύπρο για διακοπές. Προτού αναχωρήσουν κατέστρεψαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν και έφυγαν "κύριοι". Τους «τσάκωσαν» όμως στο αεροδρόμιο και τελικά κατέληξαν στο κελί.

Συγκεκριμένα ζημιές ύψους 400 περίπου ευρώ προκάλεσαν νεαροί τουρίστες σε ξενοδοχείο που διέμεναν για τις διακοπές τους στην Πάφο.

Οι νεαροί, ηλικίας 22 ετών από τη Σλοβακία, συνελήφθησαν χθες στις 12:35 το μεσημέρι κατά την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο Λάρνακας αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Ακολούθως οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου και τέθηκαν υπό κράτηση. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από υπάλληλο του ξενοδοχείου, οι δύο νεαροί τουρίστες πριν από την αναχώρηση τους από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν προκάλεσαν ζημιές.

Συγκεκριμένα έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων, το σκαμπό, το ψυγείο ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε τοίχους και στο αποχωρητήριο.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE