ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γιος πρώην Υπουργού

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γιος πρώην Υπουργού

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο 33χρονος Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος, γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου στον καναπέ του σαλονιού του, στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
Τελικά, στις 15:30 ο πρώην υπουργός με τη βοήθεια κλειδαρά μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό ξαπλωμένο ανάσκελα στον καναπέ του σαλονιού του.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν φέρεται να ήταν παραβιασμένο, ενώ και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις που θα έδειχναν εγκληματική ενέργεια.

Έτσι οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αύριο αναμένεται να διενεργήθεί νεκροτομή ώστε να εντοπιστούν τα αίτια θανάτου του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE