«Ηλεκτροσόκ» από τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα – «Δεν ζητούμε κάτι παράλογο, ανακουφίστε μας»

«Ηλεκτροσόκ» από τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα – «Δεν ζητούμε κάτι παράλογο, ανακουφίστε μας»

Στις νέες αυξήσεις που θα γίνουν στο ηλεκτρικό ρεύμα, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» είπε ότι «δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει με την αύξηση. Για τους καταναλωτές και η παραμικρή αύξηση είναι μεγάλη. Με αυτές τις συνθήκες ειδικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Έχουμε στείλει επιστολή σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων, σε υπουργούς, στους πάντες. Κάνουμε εισήγηση για επιβολή πλαφόν στο ρεύμα. Αυτή η παγοποίηση θα φέρει μειωμένα έσοδα στην ΑΗΚ. Με λίγα λόγια θα κάνει ένα δάνειο στους καταναλωτές για προσωρινή ανακούφιση».

Έπειτα πρόσθεσε πως «κανένας δεν θα χάσει. Η εποπτική αρχή ορίζεται από την Κυβέρνηση. Η ΑΗΚ δεν θα χάσει έσοδα γιατί θα τα ανακτήσει σε 3 με 6 μήνες. Οι επιχειρήσεις και αυτές ασφυκτιούν από τις αυξήσεις στο ρεύμα. Δεν ζητούμε κάτι παράλογο, ανακουφίστε μας. Ελπίζουμε η επιστολή που στείλαμε να ληφθεί υπόψη τους».

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE