Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ακούστηκε σήμερα για πρώτη φορά σκέψη για υποβολή πρότασης για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία.

Την πρόθεση του να καταθέσει τέτοια πρόταση εξέφρασε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Επ. Παιδείας Παύλος Μυλωνάς.

Στην Επιτροπή σήμερα βρισκόταν στην ατζέντα το θέμα των ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων. Παρόν βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που άκουσε στη Βουλή τέτοια πρόθεση. Αναρωτήθηκε επίσης τι θα εξυπηρετήσει μία τέτοια κίνηση.

«Είναι ένα θέμα που χρειάζεται σοβαρή μελέτη. Δεν μπορούμε να το λέμε έτσι απλά. Για παράδειγμα τι θα γίνει με τις συνθήκες καύσωνα που έχουμε στην Κύπρο;», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν κατατεθούν οι προτάσεις επίσημα θα τις συζητήσουμε σαν σώμα και θα τοποθετηθούμε επίσημα», κατέληξε ο Κώστας Χατζησάββας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE