Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του CHAMA ABDULRAHMAN, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος ελλείπει από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, από τις 8π.μ. της 4ης Μαΐου 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με καστανά μάτια, μαύρα μαλλιά και κοτσίδα. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα, ενώ στην κατοχή του είχε τσάντα πλάτης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανήλικος ηλικίας 17 ετών ο οποίος απουσίαζε από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE