Έκλαψε on air ο Μυλωνάς! Άστεγος κοιμάται στο αυτοκίνητο και τρώει από τα σκουπίδια – Συγκλονίζει η ιστορία του

Έκλαψε on air ο Μυλωνάς! Άστεγος κοιμάται στο αυτοκίνητο και τρώει από τα σκουπίδια – Συγκλονίζει η ιστορία του

Μία συγκλονιστική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», Παύλος Μυλωνάς, που αποτυπώνει το πραγματικό δράμα που βιώνουν άνθρωποι ένεκα της οικονομικής κρίσης.

Πρόκειται για Ελλαδίτη από τα Αμπελάκια Ορεστιάδας, ο οποίος ζει στην Κύπρο από το 2004 και από τον Ιανουάριο δεν έχει δουλειά και σπίτι.

Ο άνδρας ζει μέσα σε αυτοκίνητο τους τελευταίους έξι μήνες. Η αφήγηση του, για τον τρόπο ζωής του προκαλεί συγκλονισμό και αγανάκτηση.

Όπως ανέφερε μετακινήθηκε από την περιοχή Βρυσούλες της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, όταν έχασε τη  δουλεία του, ως οδηγός, λόγω προβλήματος στα μάτια.

Από τις αρχές του χρόνου μετέφερε το αυτοκίνητο του σε απόκρημνη περιοχή, στο Μάμμαρι, στο χώρο παλιού εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, για να μπορεί τα βράδια να κοιμάται ήσυχος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Φαγητό προμηθεύετε από τους κατοίκους της περιοχής, ενώ τις περισσότερες φορές ανακατεύει κάδους σκουπιδιών και με αποφάγια «σκοτώνει» την πείνα του.

Όπως είπε αποτάθηκε στο Υπουργείο Εργασίας για το ΕΕΕ, αλλά δεν εγκρίθηκε. Ο άστεγος με την ιστορία του, έκανε τον παρουσιαστή να βουρκώσει, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του Mega «πήρε φωτιά», από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών που ήθελαν να βοηθήσουν,  αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά στον τόπο μας.

Άνδρας από τη Λάρνακα προθυμοποιήθηκε να προσφέρει δωρεάν στέγη και δουλειά σε καφενείο στον ταλαίπωρο άνδρα.  

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή.

Επιμέλεια: Xριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE