Eurovision 2022: Η άβολη και ρατσιστική ερώτηση που δέχτηκε η Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Η άβολη και ρατσιστική ερώτηση που δέχτηκε η Αμάντα Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε χθες τη δεύτερη πρόβα της για τη Eurovision, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Ωστόσο μετά το τέλος της πρόβας, η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής δέχτηκε μια άκομψη, ρατσιστική και άβολη ερώτηση από δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ήταν η ακριβής ερώτηση που έκανε ο ρεπόρτερ στην Αμάντα και την έφερε σε αμηχανία.

Η Αμάντα έμεινε άφωνη από αυτήν την ερώτηση και ήρθε εμφανώς σε αμηχανία, μέχρι που επενέβη η υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής, η οποία τόνισε ότι: «Πιστεύουμε πως η Αμάντα αλλά και οι άλλοι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες και αυτό που ενδιαφέρει είναι να αφήσουμε αυτά τα ταλέντα να λάμψουν». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.