ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «περίμενε» η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς - Υπόθεση εναντίον της Moderna από το δικηγορικό γραφείο

Στο «περίμενε» η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς - Υπόθεση εναντίον της Moderna από το δικηγορικό γραφείο

Συνεχίζονται 4 μήνες μετά οι έρευνες για τον θάνατο της 33χρονης Φιλιώς, η οποία έφυγε από την ζωή στις 8 Φεβρουαρίου 2022 και άφησε πίσω της τον σύζυγο της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, με την οικογένεια της να υποστηρίζει ότι ο θάνατος της οφείλεται στον εμβολιασμό, ενώ το δικηγορικό γραφείο που υπερασπίζεται την οικογένεια έχει καταχωρήσει υπόθεση εναντίον της εταιρίας Μoderna. 

Μιλώντας στο ΤhemaOnline δικηγόρος από το γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση για τον θάνατο της 33χρονης, ανέφερε ότι καταχώρησαν την υπόθεση εναντίον της φαρμακευτικής και βιοτεχνολογικής εταιρείας «Moderna», πριν από έξι εβδομάδες.

Σημείωσε παράλληλα πως είναι στο στάδιο συλλογής στοιχείων για να εξακριβώσουν αν υπάρχει ιατρική αμέλεια στην υπόθεση. Όπως μας πληροφόρησε περιμένουν ιατρικούς φακέλους, έντυπα σε σχέση με την ώρα νοσηλείας και άλλα στοιχεία με στόχο να μπορέσουν να διερευνήσουν σωστά την υπόθεση και να διαπιστωθεί αν τελικά υπάρχει ιατρική αμέλεια. 

Την ίδια ώρα, το Υπουργείο Υγείας περιμένει την έκθεση του ΟΚΥπΥ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως προαναφέραμε, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται στον εμβολιασμό, καθώς η θανούσα είχε ιστορικό θρομβοφιλίας και προχώρησε στην πρώτη δόση αφού την είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το κάνει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς, λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου η 33χρονη παρουσίασε μελανιές στο σώμα της και έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου της χορηγήθηκε μία ασπιρίνη και μετά έλαβε εξιτήριο. Η κατάσταση της νεαρής μαμάς χειροτέρεψε μετά από μερικές μέρες με τον σύζυγο της να την μεταφέρει εκ νέου στο Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top