ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδέχθηκε εμπρησμό αυτοκινήτου - Στην φυλακή 56χρονος

Παραδέχθηκε εμπρησμό αυτοκινήτου -  Στην φυλακή 56χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 2μιση ετών σε άνδρα ηλικίας 56 ετών από τη Λευκωσία ύστερα από δική του παραδοχή για εμπρησμό σε αυτοκίνητο στα Περβόλια.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «λίγο πριν τα μεσάνυκτα (23..45) της 25ης Μαρτίου 2022, εξερράγη φωτιά σε αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές ιδιοκτησίας γυναίκας ηλικίας 45 ετών από τη Λευκωσία, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την εξοχική της κατοικία στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αφού όμως πρώτα κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.  Από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε εκ πρώτης όψεως ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα».

Σημείωσε ακόμα ότι «η γυναίκα εξέφρασε υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας ηλικίας 56 ετών από τη Λευκωσία συνελήφθη στις 26 Μαρτίου, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία, τα υποστατικά και τα οχήματα του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο 56χρονος οδηγήθηκε στις 27 Μαρτίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο είχε εκδώσει εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες. Ο 56χρονος παραδέχθηκε ενοχή και προέβη σε θεληματική κατάθεση».

Σήμερα Παρασκευή 6 Μαϊου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε στον 56χρονο ποινή άμεσης φυλάκισης 2μιση ετών, η οποία αρχίζει από τις 4 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία τελούσε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top