Έκλεψε εκκλησία και έγινε «καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Έκλεψε εκκλησία και έγινε «καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης Εκκλησίας και κλοπής, άντρας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Τρίτη, 03 Μαΐου, μεταξύ των ημερομηνιών 15 Απριλίου και 03 Μαΐου, 2022, διαπράχθηκε διάρρηξη σε Εκκλησάκι που βρίσκεται εντός της αυλής Σχολείου στη Λευκωσία. Από το Εκκλησάκι κλάπηκαν όλα τα Ιερά Εκκλησιαστικά Σκεύη.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 36χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE