Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Asia Express, Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη με πολιτικό γάμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος

Λίγες ώρες μετά, ο διάσημος tatoo artist και η αγαπημένη του έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός.

Στη λεζάντα έγραψαν: «Αυτά από εμάς…. Και στα δικα σας!».

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE