Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του - Σε σοβαρή κατάσταση 72χρονος  

Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του - Σε σοβαρή κατάσταση 72χρονος   

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε ένα πρόσωπο, ηλικίας 72 ετών, που τραυματίσθηκε σοβαρά μετά από πτώση του από ύψος δύο περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας  ο 72χρονος που διαμένει στην περιοχή του Μουτάλου, σε συγκρότημα κατοικιών, φέρεται να κλειδώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του. Σε κάποια στιγμή προσπάθησε με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου να εισέλθει σ’ αυτό από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι και υποσκληρίδιοαιμάτωμα καθώς και κάταγμα στα ζυγωματικά.

Ακολούθως κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE