Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του - Σε σοβαρή κατάσταση 72χρονος  

Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του - Σε σοβαρή κατάσταση 72χρονος   

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε ένα πρόσωπο, ηλικίας 72 ετών, που τραυματίσθηκε σοβαρά μετά από πτώση του από ύψος δύο περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας  ο 72χρονος που διαμένει στην περιοχή του Μουτάλου, σε συγκρότημα κατοικιών, φέρεται να κλειδώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του. Σε κάποια στιγμή προσπάθησε με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου να εισέλθει σ’ αυτό από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι και υποσκληρίδιοαιμάτωμα καθώς και κάταγμα στα ζυγωματικά.

Ακολούθως κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE