Νέα επεισόδια ανάμεσα σε αλλοδαπούς στο Πουρνάρα - Χρήση δακρυγόνων για να επιβληθεί η τάξη

Νέα επεισόδια ανάμεσα σε αλλοδαπούς στο Πουρνάρα - Χρήση δακρυγόνων για να επιβληθεί η τάξη

Νέα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (07/05) στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα μεταξύ αλλοδαπών προσώπων που διαμένουν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ πρόσωπα ανακρίνονται από τις αρχές, ενώ χρησιμοποιήθηκαν χημικά για να επιβληθεί η τάξη.

Να σημειωθεί ότι τελευταίο διάστημα στο κέντρο Πουρνάρα υπήρξαν αρκετά περιστατικά με συμπλοκές και τραυματισμούς προσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE