Νέα επεισόδια ανάμεσα σε αλλοδαπούς στο Πουρνάρα - Χρήση δακρυγόνων για να επιβληθεί η τάξη

Νέα επεισόδια ανάμεσα σε αλλοδαπούς στο Πουρνάρα - Χρήση δακρυγόνων για να επιβληθεί η τάξη

Νέα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (07/05) στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα μεταξύ αλλοδαπών προσώπων που διαμένουν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ πρόσωπα ανακρίνονται από τις αρχές, ενώ χρησιμοποιήθηκαν χημικά για να επιβληθεί η τάξη.

Να σημειωθεί ότι τελευταίο διάστημα στο κέντρο Πουρνάρα υπήρξαν αρκετά περιστατικά με συμπλοκές και τραυματισμούς προσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE