Φωτογραφίες απο τα επεισόδια στο Πουρνάρα - Σε συναγερμό η Αστυνομία με τις επανειλημμένες εντάσεις

Φωτογραφίες απο τα επεισόδια στο Πουρνάρα - Σε συναγερμό η Αστυνομία με τις επανειλημμένες εντάσεις

Σε συναγερμό η Αστυνομία, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και πιο έντονο είναι τα φαινόμενα επεισοδιών μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Σήμερα , Σάββατο,  7 Μαϊου , σημειώθηκαν διαδοχικα δυο μεγάλα επεισοδια. Το ένα σημειώθηκε το πρωι ενώ το δεύτερο με πληροφορίες για τραυματισμούς και περίπου 20 άτομα που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο, σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα το απόγευμα.

Τι και αν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, να αποτρέψουν άλλες εντάσεις, δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση κάποιες φορές ξεφεύγει κάθε ελέγχου με την συμπλοκή αλλοδαπών μεταξύ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE