Σε συναγερμό το Τμήμα Δασών - Γλύτωσαν τα χειρότερα απο δασική πυρκαγιά

Σε συναγερμό το Τμήμα Δασών -  Γλύτωσαν τα χειρότερα απο δασική πυρκαγιά

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο, 7 Μαΐου, 2022 και ώρα 18:10 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Λυμπιών.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:00 αφού έκαψε 0,5 δεκάριο με ξηρά χόρτα και σκύβαλα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE