ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τους παρέδωσε σακουλάκι με κάνναβη - Του πέρασαν χειροπέδες

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τους παρέδωσε σακουλάκι με κάνναβη - Του πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 24χρονο ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της 8/5/22 (0115) στην λεωφόρο Νησί στην Αγια Ναπα μέλη της Τροχαιας Αμμοχωστου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποιο οδηγούσε 24 χρονος, άνεργος απο την Λαρνακα.

Κατα την διάρκεια του ελέγχου απο το όχημα αναδυόταν μυρωδιά κάνναβης με αποτέλεσμα ο 24 χρονος να παραδώσει στους αστυνομικούς ενα σακουλάκι με κάνναβη βάρους 1,2415 γραμμαρίων.

Αμέσως ο 24 χρονος συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου κατηγορίας Β.

Ακολούθως σε ερευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του εντοπίστηκε ένας μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης και μια ζυγαριά ακρίβειας με ίχνη κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Αμέσως ο 24 χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Ο νεαρός παραδόθηκε στα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχωστου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηριου.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχωστου και ο Αστυνομικός σταθμός Αγιας Ναπας διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.