Κορωνοϊός - Ελλάδα: 3.195 κρούσματα με 269 επαναλοιμώξεις – 23 νέοι θάνατοι και 204 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 3.195 κρούσματα με 269 επαναλοιμώξεις – 23 νέοι θάνατοι και 204 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας για σήμερα βάσει της ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ ανέρχονται σε 3.195.

Υπολογίζεται ότι 23 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ανέρχεται σε 204.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.195. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.361.779 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 269 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 125.954(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Πηγή: ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE