Κορωνοϊός - Ελλάδα: 3.195 κρούσματα με 269 επαναλοιμώξεις – 23 νέοι θάνατοι και 204 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 3.195 κρούσματα με 269 επαναλοιμώξεις – 23 νέοι θάνατοι και 204 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας για σήμερα βάσει της ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ ανέρχονται σε 3.195.

Υπολογίζεται ότι 23 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ανέρχεται σε 204.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.195. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.361.779 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 269 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 125.954(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Πηγή: ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE