Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» στο MEGA ότι ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας πληρώνει ενοίκιο ύψους 1.000 ευρώ, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε νοικιάσει το οίκημα για 700 ευρώ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θυμούνται την Καρολάιν Κράουτς να κυκλοφορεί με την κόρη της, την μικρή Λυδία, και το σκυλάκι τους, την Ρόξι.

«Το συζητάμε ακόμα στην γειτονιά», ανέφερε κάτοικος της περιοχής για τη στυγερή δολοφονία.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE