Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» στο MEGA ότι ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας πληρώνει ενοίκιο ύψους 1.000 ευρώ, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε νοικιάσει το οίκημα για 700 ευρώ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θυμούνται την Καρολάιν Κράουτς να κυκλοφορεί με την κόρη της, την μικρή Λυδία, και το σκυλάκι τους, την Ρόξι.

«Το συζητάμε ακόμα στην γειτονιά», ανέφερε κάτοικος της περιοχής για τη στυγερή δολοφονία.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE