LIKE ONLINE

Η αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μάσκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα»

Η αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μάσκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα»

Σε μία... αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, το οποίο εξαγόρασε πριν λίγες μέρες, προχώρησε τα ξημερώματα ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ.

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα», έγραψε ο Μασκ προκαλώντας για ακόμη μία φόρα αναστάτωση στα social media.

Τον... χρησμό του Αμερικανού μεγιστάνα προσπάθησαν πολλοί να αποκρυπτογραφήσουν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Κάποιοι πάντως έσπευσαν να συνδέσουν την ανάρτηση αυτή με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει θέσει στο στόχαστρο της τον Μασκ εξαιτίας της εμπλοκής του στον πόλεμο της Ουκρανίας και την προσφορά του στην ουκρανική κυβέρνηση ορισμένων εκ των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων  Starlink της διαστημικής του εταιρείας, της Space X.

Οι δορυφόροι παρέχουν από την αρχή του πολέμου πρόσβαση στο Internet τόσο στους κατοίκους όσο και τον στρατό της Ουκρανίας και θεωρείται μάλιστα ότι έχει συμβάλει αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό. Δεδομένου του πρόσφατου «ιστορικού» διαφόρων ατόμων που μπήκαν στο στόχαστρο του Κρεμλίνου ίσως η ανάρτηση αυτή να σχετίζεται πράγματι με αυτό το ενδεχόμενο.

Η ανάρτησή του έγινε viral, καθώς μέσα σε μόλις τρεις ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 550.000 likes και περισσότερα από 61.000 retweets.

Αυτό ωστόσο δεν είναι κάτι καινούργιο για τον πλουσιότερο «αστειάτορα» του διαδικτύου στον κόσμο, ο οποίος φαίνεται να προκαλεί συχνά αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσίευσε ένα tweet που συνέκρινε τον ηγέτη των Ναζί, Αδόλφο Χίτλερ, με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Το tweet του Μασκ ήταν προφανώς μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του να υποστηρίξει τους Καναδούς οδηγούς φορτηγών που είχαν αποκλείσει την Οττάβα, την πρωτεύουσα του κράτους, για να διαμαρτυρηθούν για την εντολή της καναδικής κυβέρνησης για το εμβόλιο COVID-19 για τους διασυνοριακούς οδηγούς.

Αν και ο Μασκ τελικά διέγραψε το tweet, τα screenshot της δημοσίευσης έμεινε.


Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρίζεται ακόμη ότι έχει απειληθεί από τη Ρωσία επειδή παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top