ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή προς ΥΠΕΞ και ΥΠΕΣ από Αδούλωτη Κερύνεια για μεταναστευτικό

Επιστολή προς ΥΠΕΞ και ΥΠΕΣ από Αδούλωτη Κερύνεια για μεταναστευτικό

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια ανακοίνωσε ότι με νέα επιστολή στους Υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών, Γιαννάκη Κασουλίδη και Νίκο Νουρή επαναλαμβάνει την αγωνία του για τη συνεχή «νόθευση» της δημογραφίας της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της μεθοδευμένης, όπως λέει, τουρκικής εκστρατείας προώθησης παρανόμων μεταναστών, μέσω των κατεχομένων εδαφών στις ελεύθερες περιοχές.

Το Σωματείο στην επιστολή σημειώνει, όπως αναφέρει "την προσπάθεια περιορισμού του κακού, με διπλωματικές προσπάθειες στην Ευρώπη και τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης" και διατυπώνει τη γνώμη ότι αυτά δεν αρκούν.

Επαναλαμβάνει επίσης την πρόταση να προσφύγουμε για το θέμα στον ΟΗΕ και να του ζητηθεί να αναλάβει την ευθύνη του ως επιτηρητή της νεκρής ζώνης και να καταστεί γνωστό με αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία παύει πλέον να είναι «ο παράδεισος σε ό,τι αφορά επιδόματα και απλόχερη εξέταση αιτήσεων ασύλου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουνLIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top