Έντριαν Πέιν: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει νεκρός – Φώναζε πανικόβλητη η μητέρα του

Έντριαν Πέιν: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει νεκρός – Φώναζε πανικόβλητη η μητέρα του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν, έρχεται στο φως, την ώρα που το παγκόσμιο μπάσκετ είναι «παγωμένο» από την είδηση της δολοφονίας του.

Ο Έντριαν Πέιν έπεσε θύμα δολοφονίας ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη μητέρα του. Η στιγμή που ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δέχεται τον μοιραίο πυροβολισμό αλλά και οι κραυγές της μητέρας του για βοήθεια έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού.

Καθώς ακούγεται ο πυροβολισμός, η μητέρα του Έντριαν Πέιν φωνάζει «Θεέ μου, τον πυροβόλησε» και στη συνέχεια καλεί την Άμεσο Δράση και ζητά βοήθεια. «Παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου (…) δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Οι αρχές του Όραντζ Κάουντι έχουν συλλάβει ως δράστη της δολοφονίας τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι. Το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού δεν είναι γνωστό.

Πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE