Πυρκαγιά στην Επαρχία Λάρνακας - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λάρνακας - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Γύρω στις 12.17 έλαβε κλήση η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή Αγγλισίδες στη Λάρνακα.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τον εκπρόσωπου Τύπου της Π.Υ Ανδρέα Κεττή, τέθηκε υπο έλεγχο ενώ κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1.5 εκταρίου από ξηρά χόρτα, σπαρτά ,άγρια βλάστηση και χαρουποδέντρα παρά την Κοινότητα Αγγλισίδων Λ/κας.

Αμέσως ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ, ως επίσης και ενα Φ.Π.Μ του Τμήματος Δασών , δυο Φ.Π.Μ των κοινοτικών συμβουλίων Αγγλισίδων και Αλεθρικού και πέντε Γεωργικοί Ελκυστήρες.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE