Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν 31χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 168μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.
Ακολούθησε τελικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 113μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια αφού πληροφορήθηκε ότι θα διωχθεί ποινικά, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




