ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

Ένας 37χρονος, ο οποίος καταζητείτο από το 2009 σχετικά με πλαστογραφία επιταγών, ύψους 980 ευρώ, καθώς και για απόσπαση περιουσίας με ψευδής παραστάσεις ίδιας αξίας, συνελήφθη την Τρίτη στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, πλαστοπροσωπίας και απόσπασης περιουσίας με ψευδής περιστάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE