ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

Ένας 37χρονος, ο οποίος καταζητείτο από το 2009 σχετικά με πλαστογραφία επιταγών, ύψους 980 ευρώ, καθώς και για απόσπαση περιουσίας με ψευδής παραστάσεις ίδιας αξίας, συνελήφθη την Τρίτη στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, πλαστοπροσωπίας και απόσπασης περιουσίας με ψευδής περιστάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

Τα συμπεράσματα που εξάγονται από την πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα του ThemaOnline είναι ενδιαφέροντα ως προς την πορεία της Κυβέρνησης αλλά και την αντίληψη των πολιτών. Οι 2.613 πολίτες που ψήφισαν στο ThemaonlinePoll,  αποδίδουν μια σαφή αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας σήμερα στη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE