ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο απο το 2009 και τον τσάκωσαν στο Αεροδρόμιο μετά απο 13 χρονια

Ένας 37χρονος, ο οποίος καταζητείτο από το 2009 σχετικά με πλαστογραφία επιταγών, ύψους 980 ευρώ, καθώς και για απόσπαση περιουσίας με ψευδής παραστάσεις ίδιας αξίας, συνελήφθη την Τρίτη στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, πλαστοπροσωπίας και απόσπασης περιουσίας με ψευδής περιστάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE