Ο Άδωνις Γιασεμίδης νέος Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ

Ο Άδωνις Γιασεμίδης νέος Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, σε συνεδρία που έγινε στις 10 Μαΐου 2022 αποφάσισε τον διορισμό του κυρίου Άδωνι Ι. Γιασεμίδη, στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, με σύμβαση εργασίας για περίοδο πέντε χρόνων.

Ο κ. Γιασεμίδης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Δραστηριότητας Ιδιοκτήτη Συστήματος Διανομής της ΑΗΚ. Είναι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού Τίτλου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Η απόφαση της Αρχής θα αποσταλεί στο Υπουργικό Συμβούλιο για επικύρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.