Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο για αποστολή στη Μεσόγειο από τον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής κρατικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO) Μελίχ Χαν Μπιλγκίν.

Σε ενημέρωσή του κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών 2019 και 2020 της TPAO στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν είπε ότι το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο μέσα σε περίπου δύο μήνες στο (λιμάνι) Τασουτζού (της Μερσίνας), «για την αποστολή του στη Μεσόγειο ήδη από τον Ιούλιο».

«Έχουμε δύο ερευνητικά πλοία στον στόλο μας. Το τέταρτο γεωτρύπανο έχει προγραμματιστεί για δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE