Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο για αποστολή στη Μεσόγειο από τον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής κρατικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO) Μελίχ Χαν Μπιλγκίν.

Σε ενημέρωσή του κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών 2019 και 2020 της TPAO στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν είπε ότι το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο μέσα σε περίπου δύο μήνες στο (λιμάνι) Τασουτζού (της Μερσίνας), «για την αποστολή του στη Μεσόγειο ήδη από τον Ιούλιο».

«Έχουμε δύο ερευνητικά πλοία στον στόλο μας. Το τέταρτο γεωτρύπανο έχει προγραμματιστεί για δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE