Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο για αποστολή στη Μεσόγειο από τον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής κρατικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO) Μελίχ Χαν Μπιλγκίν.

Σε ενημέρωσή του κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών 2019 και 2020 της TPAO στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν είπε ότι το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο μέσα σε περίπου δύο μήνες στο (λιμάνι) Τασουτζού (της Μερσίνας), «για την αποστολή του στη Μεσόγειο ήδη από τον Ιούλιο».

«Έχουμε δύο ερευνητικά πλοία στον στόλο μας. Το τέταρτο γεωτρύπανο έχει προγραμματιστεί για δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE