ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν άντεξε ο 68χρονος Παφίτης – Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τέσσερις μήνες

Δεν άντεξε ο 68χρονος Παφίτης – Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τέσσερις μήνες

Ο 68χρονος είχε τραυματιστεί τη 1η Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στη λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο από διερχόμενο όχημα.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Γιώργος Χατζηκυριάκου, γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα σήμερα, ηλικίας 68 ετών, από την Πάφο, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μέλαθρο Αγωνιστών στην Παλώδια, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη κάτοικος Πάφου στην πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 68χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ενώ στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top