Ξέσπασε εκ νέου πυρκαγιά στο Πουρνάρα - Σε κινητοποίηση Πυροσβεστική και Αστυνομία

Ξέσπασε εκ νέου πυρκαγιά στο Πουρνάρα - Σε κινητοποίηση Πυροσβεστική και Αστυνομία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Τετάρτης (11/05), αφού ξέσπασε εκ νέου πυρκαγιά στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ ξέσπασαν νέες πυρκαγίες στο κέντρο στο Πουρνάρα, προκαλώντας χάος στην περιοχή.

Οι εστίες φωτιάς φαίνεται να είναι πολλές.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική προσπαθώντας την κατάσβεση της φωτιάς ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομία επιχειρεί την απομάκρυνση των μεταναστών.

Στο μεταξύ φαίνεται πως νέα συμπλοκή σημειώθηκε απόψε μεταξύ ανηλίκων η οποία χρειάστηκε τη συμπλοκή της Αστυνομίας για να λήξει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE