Ενας νεκρός από κορωνοϊό και 43 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Ενας νεκρός από κορωνοϊό και 43 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Ενα νεκρό από κορωνοϊό ανακοίνωσε το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα παράλληλα με 43 νέα κρούσματα, τα οποία προέκυψαν από 5375 διαγνωστικές εξετάσεις.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα 19 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια, 10 και στην Αμμόχωστο, 2 στη Μόρφου κι από 1 κρούσμα σε Τρίκωμο και Λεύκα.

Ο αριθμός των μολύνσεων στα κατεχόμενα ανήλθε στις 94231 και οι θάνατοι στους 237.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE