«Ήδη νοσηλεύονται 7 παιδιά στο ΓΝ Αμμοχώστου» - «Έτοιμοι για νέο κύμα πανδημίας από Σεπτέμβρη», δηλώνει ο Χατζηπαντέλας  

«Ήδη νοσηλεύονται 7 παιδιά στο ΓΝ Αμμοχώστου» - «Έτοιμοι για νέο κύμα πανδημίας από Σεπτέμβρη», δηλώνει ο Χατζηπαντέλας  

Επαναλειτούργησε το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο ήταν κλειστό εδώ και δύο χρόνια λόγω πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου τονίζοντας πως ο κόσμος το είχε μεγάλη ανάγκη.

«Το παιδιατρικό τμήμα του Γ.Ν Αμμοχώστου που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η επαρχία επαναλειτούργησε. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα τόσο δικό μου όσο και το Οκυπυ. Λειτούργησε ξανά εδώ και 48 ώρες και αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται ήδη 7 παιδάκια», είπε συγκεκριμένα.

«Αν δεν υπήρχε το τμήμα αυτό, αυτά τα παιδάκια δεν θα ήταν σήμερα εδώ αλλά πιθανόν σε μια άλλη επαρχία», συμλήρωσε.

Ωστόσο μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης ,τα οποία αναμένουμε να φθάσουν στο νοσοκομείο πως μέσα Ιουνίου.

Όσο αφορά το ενδεχόμενο για ένα νέο κύμα πανδημίας από Σεπτέμβρη, ο κύριος Χατζηπαντέλας είπε πως αυτό το ξέρουν μόνο οι ειδικοί τονίζοντας ότι «είμαστε έτοιμοι και για αυτό το ενδεχόμενο, αν πρέπει από Σεπτέμβρη να αλλάξουμε τα πλάνα μας, θα τα αλλάξουμε»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE