Συνάντηση Ακιντζί - Σουλτς στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα

Συνάντηση Ακιντζί - Σουλτς στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα

Οι δύο ηγέτες, Ακιντζί και Αναστασιάδης, θα μπουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις σε όλα τα καίρια ζητήματα, που εκκρεμούν.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Δευτέρα, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, και άλλους ευρωπαίους επισήμους.

Οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, είχαν χθες ολοήμερη συζήτηση για την προετοιμασία της μεθαυριανής συνάντησης μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων, οι οποίοι θα μπουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις σε όλα τα καίρια ζητήματα, που εκκρεμούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE