Μαντώ: «Μας ήθελαν κόκαλο στα μαγαζιά, να μην υπάρχει το 6 μπροστά στη ζυγαριά»

Μαντώ: «Μας ήθελαν κόκαλο στα μαγαζιά, να μην υπάρχει το 6 μπροστά στη ζυγαριά»

"Όταν είχα αδυνατήσει πάρα πολύ, είχα φτάσει 53 κιλά αλλά δεν μου πήγαινε καθόλου" εξομολογήθηκε η Μαντώ.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Μαντώ όπου και αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της κατά την επαγγελματική της διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα νυχτερινά μαγαζιά ήθελαν η τραγουδίστρια να είναι «κόκαλο» και όχι αδύνατη! Έτσι μας έλεγαν στα μαγαζιά. Υπήρχε μια τέτοια κατεύθυνση. Ότι δεν πρέπει δηλαδή να στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά».

«Υπήρχε μια καταπίεση γενικά . Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί για να είναι «κόκαλα» και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή και μια συγκεκριμένη δίαιτα για να φτάσουν στο επιθυμητό βάρος» συμπλήρωσε η Μαντώ στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» στο OPEN. «Όταν εγώ είχα αδυνατήσει πάρα πολύ, είχα φτάσει 53 κιλά αλλά δεν μου πήγαινε καθόλου».


Πηγη: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE