Μαντώ: «Μας ήθελαν κόκαλο στα μαγαζιά, να μην υπάρχει το 6 μπροστά στη ζυγαριά»

Μαντώ: «Μας ήθελαν κόκαλο στα μαγαζιά, να μην υπάρχει το 6 μπροστά στη ζυγαριά»

"Όταν είχα αδυνατήσει πάρα πολύ, είχα φτάσει 53 κιλά αλλά δεν μου πήγαινε καθόλου" εξομολογήθηκε η Μαντώ.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Μαντώ όπου και αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της κατά την επαγγελματική της διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα νυχτερινά μαγαζιά ήθελαν η τραγουδίστρια να είναι «κόκαλο» και όχι αδύνατη! Έτσι μας έλεγαν στα μαγαζιά. Υπήρχε μια τέτοια κατεύθυνση. Ότι δεν πρέπει δηλαδή να στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά».

«Υπήρχε μια καταπίεση γενικά . Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί για να είναι «κόκαλα» και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή και μια συγκεκριμένη δίαιτα για να φτάσουν στο επιθυμητό βάρος» συμπλήρωσε η Μαντώ στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» στο OPEN. «Όταν εγώ είχα αδυνατήσει πάρα πολύ, είχα φτάσει 53 κιλά αλλά δεν μου πήγαινε καθόλου».


Πηγη: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE